CUMPĂRARE

Avem un birou dedicat de achiziție în cadrul căruia vă oferim oportunitatea de a vinde un produs de care nu mai aveți nevoie sau pe care nu-l mai folosiți. Obțineți cash pe loc pentru APROAPE ORICE produs

Vino cu produsul în magazinul nostru, unde, după o evaluare gratuită pe care o vom face împreună, vei putea alege cea mai convenabilă variantă pentru tine.

Magazinele de produse folosite au o zonă de achiziție separată, unde puteți oferi produsele pentru vânzare sau utiliza opțiunea de răscumpărare. Evaluăm produsele și testați dispozitivele, dacă este necesar. Produsele pe care le oferiți trebuie să fie curate și să lucreze în mod corespunzător, trebuie să aveți vârsta de 18 ani sau mai mult și să fiți capabil să identificați prin pașaport, permis de conducere sau carte de identitate. Produsele folosite cumpără diverse produse.

Unele dintre produsele pe care le cumpărăm: audio, playere DVD, jocuri, instrumente, bijuterii (aur), ceasuri, calculatoare, LCD, plasme, instrumente muzicale, CD-uri, DVD-uri, articole de uz casnic, biciclete, scutere telefoane, telecomunicații și așa mai departe.

CONDIȚII DE ACHIZIȚIE

– Trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să fiți autorizat în totalitate în ceea ce privește vânzarea sau eliminarea bunurilor mobile.

– Trebuie să aveți întotdeauna un document de identitate valabil, fără de care nu putem cumpăra produsul.

– Produsele furnizate trebuie să fie complete și în stare bună de funcționare.

– Un produs este de așteptat să fie în stare bună de funcționare pentru prețul de cumpărare dat.

– cumpărătorul produselor uzate are drepturi complete de a decide dacă trebuie sau nu să cumpere produsele 

SCHIMB

În magazinele noastre este posibil să schimbați produsele dvs. pentru cele mai noi.

Deci ai un iPhone 4, dar vrei un iPhone 5, ce faci? Mergeți la produsele uzate, luați iPhone 4 și va trebui să plătiți doar puțin pentru iPhone 5!
Aproape toată lumea are produse care pot fi de valoare pentru altcineva. Nu numai că majoritatea acestor produse merită încă bani; dovedești, de asemenea, mediul nostru o favoare!