Cine suntem?

Used Products este un nou concept de business, apărut de curând pe piața din România. Reprezentăm un brand olandez cu peste 50 de magazine în Europa, iar acum am decis să oferim serviciile noastre și pe piața din România, prin intermediul unei francize.

Cu ce te putem ajuta?

Fie că vorbim despre telefoane, laptop-uri, iMac-uri, televizoare, sisteme audio, tablete, camere foto-video, instrumente muzicale, ceasuri și bijuterii, console, jocuri și filme, scule electrice, biciclete etc, la Used Products poți cumpăra, vinde și răscumpăra orice produs. Ba chiar poți să faci și schimburi, toate acestea într-un magazin modern, construit special după o rețetă care și-a dovedit succesul în mai multe țări europene.

Oricare dintre noi avem acasă o mulțime de produse pe care nu le mai folosim, de care poate chiar am uitat sau pe care, pur și simplu, nu ni le mai dorim. De ce să așteptăm să se adune praful pe ele? Acum avem ocazia unică de a obține foarte ușor o sumă de bani mulțumitoare în schimbul lor!

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de serviciile noastre?

Tot ce trebuie să faci este să vii cu produsul tău în magazinele noastre, iar de acolo noi îți vom explica toate opțiunile posibile pentru ca tu să poți obține bani cash pe loc. Totul se desfășoară într-un cadru legal 100 % transparent, si cel mai important, pentru toate produsele noastre ți se oferă garanție.

Pentru mai multe detalii, te invităm pe site-ul nostru www.usedproducts.ro!

De asemenea, te așteptăm în primul magazin Used Products din Romania, aflat în Cluj Napoca, pe strada Aurel Vlaicu, nr. 4 (lângă benzinăria OMV).

Să auzim de bine!