Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

USEDPRODUCTS

Vinde Fa schimb Header
  • Coșul este gol!

Franciza Used Products Romania

Team Members

Alătură-te grupului francizaților
Used Products!

Cine

Concept nou în România

Used Products reprezintă un lanț european de francize, care aduce și în România conceptul de Vânzare – Cumpărare – Schimb de produse, direct de la clienții care ne vizitează magazinele.

Provenind din Țările de Jos (informal, Olanda), formula noastră de business a fost evaluată și aprobată de NEDERLANDSE FRANCHISE VERENIGING


Hai în franciză!

Ce

Diversitate de produse

Poți aduce în magazinele noastre o mulțime de produse, printre care: telefoane mobile, tablete, laptopuri, monitoare, aparate foto-video, echipamente audio, instrumente muzicale, jocuri și console, electrocasnice mici, unelte și bricolaj, televizoare, echipamente, ceasuri, biciclete etc.

Produsele sunt testate anterior achiziției, iar apoi sunt comercializate întotdeauna cu Garanție, oferind astfel clienților încrederea că produsele sunt complet funcționale.


Deschide propriul magazin

Cum

Dezvoltare continuă

Există oportunități pentru partenerii francizați în aproape toate orașele din țară, în cei peste 20 de ani de experiență rețeaua Used Products a depășit numărul de 50 magazine în Europa.

Ca și target, se vizează orașele de peste 50.000 de locuitori, însă un centru Used Products se poate ajusta, în funcție de criterii predefinite.

Unde

Un magazin Used Products poate fi deschis în aproape orice oraș din țară?

Desigur, până în prezent s-au deschis 3 magazine în România, primul la Cluj-Napoca, iar următoarele două în regim de franciză, la Timișoara și București.

Pentru informații despre deschiderea unui magazin în orașul tău, te rugăm să completezi formularul de mai jos și îți vom răspunde cu plăcere.


Fii propriul șef!

Un business profitabil pentru un viitor sustenabil. Fii parte din el și tu.

Prin înrolarea în lanțul de francize Used Products, alegi să promovezi conceptul de bază al acestui business - refolosirea și redistribuirea produselor pre-utilizate -, cultivându-ți, simultan, competențele antreprenoriale.

Fii tu cel care aduce schimbarea în orașul tău!

DA

E timpul pentru un upgrade la telefon? Te-ai gândit cum ar fi să oferi un laptop pe care nu îl mai folosești și să îți cumperi o chitară ? Sau poate ai primit un cadou nu tocmai inspirat ? Nici o problemă, vino cu el într-unul dintre magazinele noastre, și îți vom prezenta cu plăcere toate opțiunile disponibile.

CONCEPTUL DE BUSINESS

Întrucât dorim să ne diferențiem complet de zona „gri” a conceptului de amanet, noi nu oferim această opțiune clienților și NU COMERCIALIZĂM, spre exemplu, bijuterii, mobilă, articole vestimentare etc.

NU

Una dintre întrebările pe care le primim aproape zilnic în magazinele noastre este „Acest produs este nou?”. Și asta pentru că niciun produs nu este expus în magazin până nu a fost pregătit complet pentru vânzare.

Îți prezentăm primul magazin Used Products deschis în România

Te invităm cu plăcere și la adresa noastră din Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu, Nr. 4, sau în orice locație Used Products din Europa.

Training

Înainte de deschiderea magazinului tău, vei avea parte de un training intensiv, în care vei afla cum să stabilești valorile de achiziție și retail a unui produs, gradul comercial de vandabilitate, derularea procesului de achiziție, pregătirea unui produs pentru vânzare, prezentarea optimă a unui produs în vitrină / on-line etc.

După deschiderea magazinului, un manager regional va fi prezent timp de o săptămâna împreună cu tine în magazin, pentru a te asigura de un start perfect.

De ce să alegi Franciza Used Products

Brand recunoscut la nivel european cu peste 20 de ani de experiență

Exclusivitate pe oraș /regiune

Experiența nu este necesară deoarece se oferă training și transfer de know-how

Concept de business pe o nișă de piață extrem de profitabilă în România

Suport pre/post deschidere franciză

Suport în identificarea spațiului necesar, amenajare, marketing local

Acces la stocurile generale ale francizei

Condiții contractuale negociabile, adaptate fiecărei francize

Manager regional dedicat, pregătit să răspundă solicitărilor tale

Garanție la orice produs

Toate produsele beneficiază întotdeauna de Garanție, astfel încât este o metodă de cumpararare sigură pentru clienți.


Toate detaliile sunt prezentate în următorul material video, pentru orice suport suplimentar îți rămânem la dispoziție cu plăcere.

Investiție necesară

Investiția totală prevăzută se situează între 50.000 – 150.000 Eur și se determină de comun acord cu tine, în funcție de localitatea selectată, dimensiunea spatiului comercial, volumul inițial al stocului și cheltuielile asociate amenajării spațiului conform manualului de brand.

O mare parte a investiției este destinată achiziției stocului inițial, iar bugetul conține, de asemenea, o alocare de capital pentru activitatile operationale din primele trei luni. Având în vedere reușita demonstrată a modelului de business in mai multe tari, există si posibilitatea finanțării directe, oferite de francizor.

Capitalul propriu solicitat: 30.000 EUR.

Cum îți dai seama dacă te potrivești în acest rol?

1. Ai vizitat cel puțin o dată un magazin Used Products, din oricare țară;


2. Îți pasă de clienți – dacă prima idee avută când ai intrat pe această pagină a fost „cum să faci profit”, ne pare rău, credem că nu avem aceeași viziune.


3. Îți pasă de colegii de muncă
– Da, ai văzut bine, nu vei avea „angajați”, ci colegi de muncă, doar împreună veți putea obține succesul celorlalți francizați deja existenți.

4. Vrei să te implici în management – nu căutăm investitori, un magazin UP poate fi acceptat în rețea doar dacă ești implicat personal în managementul operațional (cel puțin în primul an de activitate).


5. Ai spirit antreprenorial – Vei avea în permanență suportul unui consultant dedicat magazinului tău, dar ne așteptăm să poți lua și singur deciziile corecte.

Crezi că te regăsești în informațiile
prezentate până acum?

Completează profilul investițional de mai jos și poate vei fi următorul francizat Used Products.


Pentru orice suport suplimentar, te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail
franciza@usedproducts.ro.

Contactează-ne

Îți stăm la dispoziție pentru întrebări sau diferite solicitări.

Eduard Lautaru
Eduard Lautaru

Romania, Emiratele Arabe Unite, Europa

+40 74 322 8328 eduard.lautaru@usedproducts.com
Bas Hofte
Bas Hofte

CEO Țările de Jos & Internațional

+31 75 615 1575 bas@usedproducts.com
Gregor Miklavčič
Gregor Miklavčič

Zona Adriatica

+38 63 136 4610 gregor@usedproducts.si
Whatsapp
Bună, ai nevoie de ajutor?
Cluj
Cluj
Timișoara
Timișoara
Sibiu
Sibiu
Oradea
Oradea
Arad
Arad
Franciza & B2B
B2B