Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

USEDPRODUCTS

Vinde Fa schimb Header
  • Coșul este gol!

Despre Noi

Un nou concept de business

 USED PRODUCTS, un brand olandez cu o experienta de 20 ani si peste 50 de magazine in Europa a decis sa intre si pe piata romaneasca, prin sistemul de master franciza.

Fie ca vorbim despre telefoane, laptop-uri, televizoare, sisteme audio, tablete, aparate foto-video, instrumente muzicale, ceasuri , console, jocuri si filme, scule electrice, sau biciclete, la Used Products poti sa cumperi, sa vinzi, si chiar sa schimbi produse intr-un magazin modern, si construit dupa o reteta care a dovedit succesul in mai multe tari.

Fiecare dintre noi avem in casa o multime de produse pe care nu le mai folosim, de care poate chiar am uitat, sau cu care pur si simplu nu mai avem ce face. De ce sa astepti sa se stranga praful pe ele, cand poti foarte simplu si usor sa obtii o suma de bani in schimbul lor?

Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu produsul tau in magazinele noastre, il verificam, si iti facem o oferta de achizitie. Daca o vei gasi convenabila, vei primi numerar pe loc, daca nu, ne-a facut placere sa ne cunoastem ☺. Totul se desfasoara intr-un cadru legal 100 %, transparent, si cel mai important, produsele noastre vin insotite intotdeauna de garantie.

Pentru orice detalii suplimentare iti ramanem la dispozitie cu placere.

Sa auzim de bine !