You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Header Contact
Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

Vinzi, cumperi faci schimburi

Vinzi, cumperi,

faci schimburi

Despre Noi

Un nou concept de business

De curand, un nou concept de business a ajuns si in Romania. USED PRODUCTS, un brand olandez cu o experienta de 20 ani si peste 50 de magazine in Europa a decis sa intre si pe piata romaneasca, prin sistemul de master franciza.

Fie ca vorbim despre telefoane, laptop-uri, televizoare, sisteme audio, tablete, aparate foto-video, instrumente muzicale, ceasuri , console, jocuri si filme, scule electrice, biciclete, etc, la Used Products poti sa cumperi, sa vinzi, si chiar sa faci schimburi de acestea intr-un magazin modern, si construit dupa o reteta care a dovedit succesul in mai multe tari.

Oricare dintre noi avem acasa o multime de produse pe care nu le mai folosim, de care poate chiar am uitat, sau pe care pur si simplu nu ni le mai dorim. De ce sa astepti sa se stranga praful pe ele, cand poti foarte simplu si usor sa obtii o suma de bani in schimbul lor?

Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu produsul tau in magazinele noastre, il verificam, si iti facem o oferta de achizitie. Daca o vei gasi convenabila, vei primi numerar pe loc, daca nu, ne-a facut placere sa ne cunoastem ☺. Totul se desfasoara intr-un cadru legal 100 %, transparent, si cel mai important, produsele noastre vin insotite intotdeauna de garantie.

Pentru orice detalii suplimentare iti ramanem la dispozitie cu placere.

Sa auzim de bine !