Livrare

 

Status comandă

După ce ați înregistrat o comandă pe site-ul nostru, puteți urmări comanda și statusul acesteia din contul dvs. de client, în secțiunea “Comenzile mele”.

 

Modificare sau anulare comandă

Dacă doriți să anulați sau să modificați o comandă, această funcție poate fi disponibilă în contul de client, aceeași secțiune „Comenzile mele”.

În cazul în care anularea nu mai este posibilă din cont, vă puteți adresa magazinului nostru prin intermediul unui email la office@usedproducts.ro sau printr-un telefon la numărul afișat în secțiunea de contact.

 

Modalități de livrare

Livrarea produselor comandate se va face prin curier (standard), iar pentru orașul Cluj-Napoca, puteți ridica produsele chiar din magazinul nostru. Adresa o găsiți la secțiunea contact.

Produsele comandate ar trebui să ajungă la voi în 24 – 48 ore de la procesarea comenzii, însă aceste perioade se pot prelungi în funcție de activitatea firmei de curierat.

Taxa de livrare este 20 RON, iar pentru produse în valoare de peste 500 lei, livrarea este gratuită.

 

Retur

Aveți posibilitatea returnării oricărui produs în termen de 30 de zile. Taxele și cheltuielile de retur sunt suportate în totalitate de către dvs.