Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

USEDPRODUCTS

Vinde Fa schimb Header
  • Coșul este gol!

Plata si livrarea produselor


PLATA SI LIVRAREA PRODUSELOR


Preturile produselor afisate in cadrul acestui site includ T.V.A., nedeductibil, conform legislatiei in vigoare.


Pentru comunicare corecta a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.


Prin trimiterea unei comenzi, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora in contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau. In cazul in care factura aferenta unei comenzi este indisponibila dupa mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail:cluj@usedproducts.ro.


In cazul in care te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0748 87 33 77, telefonic, WhatsApp, sau SMS, si vom face tot posibilul sa iti modificam sau anulam comanda.


Orice comanda va fi livrata doar in limita stocului disponibil, si doar dupa ce a fost confirmata de catre MEGA STORE PRODUCTS. Termenul general de livrare a produselor este in aproximativ 24 - 48 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare, prin reteaua de distributie GLS. In zilele de Sambata si Duminica se pot prelua comenzi, insa nu se vor face livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi, cu acordul clientului, si dupa informarea acestuia.


In cazul unor erori tehnice de prezentare eronata a pretului de retail, ne rezervam dreptul de a anula orice comanda plasata, dupa informarea in prealabil a clientului.


Ofertele de pret primite prin e-Mail se considera estimative, nu aduc obligatii contractuale, si vor fi re-analizate la momentul vizitei clientului in magazine.


Costul de transport este suportat de catre cumparator, daca nu s-a convenit in prealabil altfel.


Pentru comenzile care contin produse de dimensiuni mari (de ex. Televizoare, Instrumente muzicale, Calculatoare, Scule/Unelte) costul de transport se va calcula anterior expedierii, si se va informa clientul in prealabil.


Plata produselor comandate de pe aceasta pagina se va putea face in numerar la livrare, prin Ordin de Plata / transfer bancar in avans, sau plata cu cardul in magazin sau online.


Pentru transportul produselor cu greutatea reala (sau volumetrica) mai mare de 20 kg, este necesara plata in avans prin OP / transfer bancar / Card on-line a costului de transport, sau plata integrala a produsului.


Plata prin OP este posibila doar dupa ce ne solicitati aceasta varianta, telefonic / e-Mail, iar produsele se vor expedia numai dupa ce plata va fi receptionata.


Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar MEGA STORE PRODUCTS nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la detaliile de plata.