Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

USEDPRODUCTS

Vinde Fa schimb Header
  • Coșul este gol!

Plata si livrarea produselor


PLATA SI LIVRAREA PRODUSELOR


Prețurile produselor afișate în cadrul acestui site includ T.V.A., nedeductibil, conform legislației în vigoare.

Pentru comunicarea corectă a facturii aferente comenzii, cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi existente în cont.

Prin trimiterea unei comenzi, cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic, prin adăugarea acestora în contul său sau prin intermediul e-mailului, la adresa de e-mail menționată în contul său. În cazul în care factura aferentă unei comenzi este indisponibilă după mai mult de 48 (patruzeci și opt) de ore in cont, te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: cluj@usedproducts.ro.MODALITĂȚI DE PLATĂ


Plata produselor comandate de pe acest website se va putea face în numerar la livrare, prin Ordin de Plată/ transfer bancar în avans, sau plata cu cardul în magazin sau online. De asemenea, plata produselor se poate realiza în 2-6 rate atât în magazinul fizic, cât și în cel online.


Plata online cu cardul

La optarea plății online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar MEGA STORE PRODUCTS nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la detaliile de plată.


Plata în numerar la livrare

Este posibilă plata în numerar la livrarea produselor numai în cazul coletelor cu greutate reală mai mică de 20 kg. Pentru transportul produselor cu greutatea reală (sau volumetrică) mai mare de 20 kg, este necesară plata în avans prin OP/ transfer bancar/ card online a costului de transport sau plata integrală a produsului.


Plata în rate

Plata în rate este disponibilă atât pentru comenzile online, cât și în magazinul fizic. Puteți dispune de 2-6 rate, fără dobândă, în funcție de condițiile cardului băncii emitente. În magazinul fizic se poate efectua plata în rate cu cardul de cumpărături Star de la BT, în 3 rate fără dobândă, respectiv de 2-6 rate pentru cardurile Raiffeisen înrolate în programul de cumpărături în rate. Online se poate efectua plata în 2-6 rate fără dobândă cu cardurile de cumpărături emise de partenerii noștri: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance.


Plata prin Ordin de Plată/ transfer bancar în avans

Plata prin OP este posibilă doar după ce ne solicitați această varianta, telefonic/ e-Mail, iar produsele se vor expedia numai după recepționarea plății.


LIVRAREA PRODUSELOR


Modificarea comenzii

În cazul renunțării la comandă sau a înlocuirii produsului comandat cu un altul, se poate contacta echipa UP prin apel telefonic/ WhatsApp sau SMS la nr. 0748 87 33 77 pentru anularea comenzii sau modificarea acesteia.


Livrarea comenzii

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, numai după confirmarea ei de către MEGA STORE PRODUCTS.

Termenul general de livrare al produselor este de aproximativ 24 - 48 ore din momentul recepționării comenzii, prin curier, în zilele lucrătoare, prin rețeaua de distribuție GLS. În zilele de Sâmbătă și Duminică se preiau în continuare comenzi, însă livrările se vor efectua începând cu prima zi lucrătoare.

Timpul de livrare se poate prelungi, după informarea și acordul clientului, în anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor.

În cazul unor erori tehnice de prezentare eronată a prețului de retail, ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă plasată, după informarea în prealabil a clientului.


Livrarea produselor vândute de către clienți spre UP

În cadrul sectiunii VINDE, ofertele de preț afișate sau primite prin e-Mail se consideră estimative, nu aduc obligații contractuale, și vor fi (re)analizate și confirmate doar la momentul vizitei clientului în magazine.

Costul de transport este suportat de către cumpărător, dacă nu s-a convenit în prealabil altfel.

Pentru comenzile care conțin produse de dimensiuni mari (de ex. Televizoare, Instrumente muzicale, Calculatoare, Scule/Unelte etc.), costul de transport se va calcula anterior expedierii și se va informa clientul în prealabil.