Politică de confidențialitate

Used Products este obligat din punct de vedere legal să înregistreze și să stocheze datele dvs. personale, cu fiecare tranzacție și răscumpărare, pentru a-și putea efectua sarcinile contractuale.

Used Products se angajează în mod expres să nu difuzeze aceste date în niciun fel și să le pună la dispoziția autorităților poliției sau autorităților judiciare numai în cazul în care este prezentată o cerere oficială în acest sens.

Dvs. aveți dreptul să solicitați istoricul tranzacțiilor. Puteți face acest lucru prin trimiterea unui e-mail la office@usedproducts.ro

Evident, va trebui mai întâi să vă verificăm identitatea. Suntem obligați să oferim un răspuns la cererea dvs. în termen de 14 zile.

Când vindeți un produs la unul dintre magazinele noastre, trebuie să colectăm următoarele informații:

 • Numele și prenumele
 • Data nașterii
 • Email, telefon
 • Acte doveditoare ale deținerii produsului (factură, certificat, garanții etc)
 • Datele pentru procesarea comenzii dvs.

Dacă comandați ceva, avem nevoie de anumite informații pentru a putea livra comanda și pentru a vă informa despre starea comenzii dvs. Aceste date sunt, de asemenea, necesare pentru orice returnări sau reparații.

Pentru aceasta vă colectăm:

 • Nume și prenume
 • Adresa de e-mail
 • Adresa (adresele) de livrare
 • Detalii de plată
 • Numărul de telefon

Aceste informații sunt necesare pentru a executa acordul pe care l-ați încheiat cu noi. Dacă nu apreciați că detaliile dvs. sunt procesate în acest fel, dorim să primim un e-mail la adresa office@usedproducts.ro cu cererea dvs. și detaliile relevante. În acest caz, suntem obligați să ștergem datele dvs. în termen de 14 zile.

 

Date personale speciale și / sau sensibile pe care le procesăm

Site-ul și / sau serviciul nostru nu intenționează să colecteze date despre vizitatorii site-ului care au mai puțin de 18 ani. Cu excepția cazului în care au permisiunea părinților sau tutorilor. Cu toate acestea, nu putem verifica dacă un vizitator are mai mult de 18 ani. Îi încurajăm pe părinți să se implice în activitățile online ale copiilor lor, pentru a preveni colectarea datelor despre copii fără consimțământul părinților.

Dacă sunteți convins că am colectat informații personale despre un minor fără această permisiune, vă rugăm să ne contactați prin intermediul office@usedproducts.ro, iar atunci vom șterge aceste informații.

 

De ce avem nevoie de date?

Used Products procesează datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • Efectuarea plății pentru produsele vândute de dvs.
 • Vă informăm despre modificările aduse serviciilor și produselor noastre
 • Permisiunea de a vă crea un cont pe site-ul nostru
 • Livrarea de bunuri și servicii cumpărate
 • Stocarea datelor în scopuri de promovare și eficientizare a funcționalităților site-ului nostru.

Used Products nu vor stoca datele dvs. personale mai mult decât este strict necesar pentru a atinge scopurile pentru care datele dvs. sunt colectate.

 

Trimiteri date către terți

Used Products furnizează informații personale terților numai dacă acest lucru este necesar pentru îndeplinirea acordului nostru cu dvs. sau pentru a respecta o obligație legală.

 

Vizualizați, modificați sau ștergeți date

Aveți dreptul să vizualizați, să corectați sau să ștergeți datele dvs. personale. Puteți trimite o solicitare de acces, corectare sau ștergere la office@usedproducts.ro.

Pentru a vă asigura că cererea de acces a fost făcută de dvs., vă rugăm să trimiteți o copie a actului dvs. de identitate împreună cu solicitarea.

Used Products își asumă a răspunde solicitării dvs. cât mai repede posibil, dar în termen de maxim 30 zile. Nu avem permisiunea de a șterge datele din tranzacțiile de cumpărare sau de răscumpărare.

 

Protecție

Used Products iau în serios protecția datelor cu caracter personal și iau măsurile adecvate pentru a preveni abuzul, pierderea, accesul neautorizat, dezvăluirea nedorită și modificările neautorizate ale acestor date.

Dacă considerați că datele dvs. nu sunt sigure sau că există indicii de abuz, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți sau prin intermediul office@usedproducts.ro

Aveți alte întrebări? Contactați-ne printr-un email la office@usedproducts.ro