Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

USEDPRODUCTS

Vinde Fa schimb Header
  • Coșul este gol!

Evaluarea, Plata si Livrarea produselor

PLATA SI LIVRAREA PRODUSELOR

Prețurile produselor afișate în cadrul acestui site includ T.V.A., nedeductibil, conform legislației în vigoare.

Pentru comunicarea corectă a facturii aferente comenzii, cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi existente în cont.

Prin trimiterea unei comenzi, cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic, prin adăugarea acestora în contul său sau prin intermediul e-mailului, la adresa de e-mail menționată în contul său. În cazul în care factura aferentă unei comenzi este indisponibilă după mai mult de 48 (patruzeci și opt) de ore in cont, te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: cluj@usedproducts.ro.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata produselor comandate de pe acest website se va putea face în numerar la livrare, prin Ordin de Plată/ transfer bancar în avans, sau plata cu cardul în magazin sau online. De asemenea, plata produselor se poate realiza în 1-6 rate egale, fara dobanda, in magazinul online, si 3 rate egale, fara dobanda, in magazinul fizic.

Plata online cu cardul

La optarea plății online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul NETOPIA mobilPay , iar MEGA STORE PRODUCTS nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la detaliile de plată.

Plata în numerar la livrare

Este posibilă plata în numerar la livrarea produselor numai în cazul coletelor cu greutate reală sau volumetrica mai mică de 20 kg. Pentru transportul produselor cu greutatea reală (sau volumetrică) mai mare de 20 kg, este necesară plata în avans prin OP/ transfer bancar/ card online a costului de transport sau plata integrală a produsului.

Plata în rate

Plata în rate este disponibilă atât pentru comenzile online, cât și în magazinul fizic. Puteți dispune de 2-6 rate, fără dobândă, în funcție de condițiile cardului băncii emitente. În magazinul fizic se poate efectua plata în rate cu cardul de cumpărături Star de la BT, în 3 rate fără dobândă, respectiv de 2-6 rate pentru cardurile Raiffeisen înrolate în programul de cumpărături în rate. Online se poate efectua plata în 2-6 rate fără dobândă cu cardurile de cumpărături emise de partenerii noștri: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance.

Plata prin Ordin de Plată/ transfer bancar în avans

Plata prin OP este posibilă doar după ce ne solicitați această varianta, telefonic/ e-Mail, iar produsele se vor expedia numai după recepționarea plății.

LIVRAREA PRODUSELOR

Modificarea comenzii

În cazul renunțării la comandă sau a înlocuirii produsului comandat cu un altul, se poate contacta magazinul Used Products care a expediat comanda respectiva, prin apel telefonic / WhatsApp la nr. 0748 87 33 77, pentru anularea comenzii sau modificarea acesteia.

Livrarea comenzii

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, numai după confirmarea ei de către MEGA STORE PRODUCTS.

Termenul general de livrare al produselor este de aproximativ 24 - 48 ore din momentul recepționării comenzii, prin curier, în zilele lucrătoare, prin rețeaua de distribuție GLS. În zilele de Sâmbătă și Duminică se preiau în continuare comenzi, însă livrările se vor efectua începând cu prima zi lucrătoare.

Timpul de livrare se poate prelungi, după informarea și acordul clientului, în anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor.

În cazul unor erori tehnice de prezentare eronată a prețului de retail, ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă plasată, după informarea în prealabil a clientului.

Livrarea si plata produselor evaluate on-line (sectiunea "Vinde")

În cadrul sectiunii din website intitulata "VINDE", ofertele de preț afișate sau comunicate telefonic / prin e-Mail se consideră estimative, sunt bazate pe criteriile estetice oferite de catre client, nu aduc obligații contractuale, și vor fi (re)analizate și confirmate doar la momentul vizitei clientului în magazin, sau in momentul receptionarii produsului prin curier.

Costul de transport Tur - Retur este suportat de către client, dacă nu s-a convenit în prealabil altfel.

Pentru comenzile care conțin produse de dimensiuni mari (de ex. Televizoare, Instrumente muzicale, Calculatoare, Scule/Unelte etc.), costul de transport se va putea calcula doar la momentul primirii pachetului prin curier, se va informa clientul, si se va retine din oferta de achizitie prezentata anterior expedierii pachetului.

In situatiile in care dupa receptionarea produsului evaluat prin site, se constata ca acesta este complet functional, si se incadreaza in criteriile de evaluare primite anterior de la Clientul / Vanzator, oferta de Achizitie prezentata telefonic / prin e-Mail se confirma automat, si se vor expedia Clientului documentele legale de Achizitie in vederea acceptarii si semnarii acestora. Procedura de expediere a documentelor se face electronic, pe adresa de e-Mail comunicata anterior de Client, iar semnarea documentelor este electronica, prin desenare pe display-ul dispozitivului de primire (Smartphone, Tableta, Laptop, etc.)

Dupa primirea de la Client a documentelor semnate, pretul convenit va fi achitat intr-un termen maxim de pana la 2 zile lucratoare, in contul IBAN indicat de catre Clientul - Vanzator.

In situatiile in care dupa receptionarea produsului evaluat prin site, se constata ca acesta este (partial) defect, incomplet, sau prezinta urme pronuntate de socuri mecanice (indoituri, fisuri, crapaturi ) si nu va putea fi comercializat mai departe, se va informa clientul Vanzator despre acest aspect, si produsul se va returna catre acesta, costurile de transport Tur - Retur apartinand clientului. Daca acesta nu este de acord, produsul se va retine in posesia MEGA STORE PRODUCTS pana la stingerea cheltuielilor suportate de aceasta cu transportul produsului respectiv, dar nu mai mult de 30 de Zile calendaristice. Dupa aceasta perioada, daca expeditorul / clientul nu si-a indeplinit obligatiile de plata catre MEGA STORE PRODUCTS, produsul va intra in proprietatea acesteia, si va putea fi predat ca deseu DEEE.

In situatiile in care dupa receptionarea produsului evaluat prin site, se constata ca acesta se incadreaza la alta conditie estetica, sau nu prezinta toate criteriile / atributele prezentate anterior de catre client, oferta de achizitie se va ajusta in consecinta. Clientul Vanzator va fi informat telefonic / e-Mail despre acest aspect si va decide daca accepta noua oferta. Daca acesta nu este de acord, produsul va fi returnat Clientului, cheltuielile de transport Tur-Retur apartinand acestuia. Daca Clientul nu este de acord cu suportarea costurilor de transport Tur-Retur, produsul se va retine in posesia MEGA STORE PRODUCTS pana la stingerea cheltuielilor suportate de aceasta cu transportul produsului respectiv, dar nu mai mult de 30 de Zile calendaristice. Dupa aceasta perioada, daca expeditorul / clientul nu si-a indeplinit obligatiile de plata catre MEGA STORE PRODUCTS, produsul va intra in proprietatea acesteia, si va putea fi repus in circuitul Comercial.

Whatsapp
Bună, ai nevoie de ajutor?
Cluj
Cluj
Timișoara
Timișoara
București
București
Franciza & B2B
B2B