Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

USEDPRODUCTS

Vinde Fa schimb Header
  • Coșul este gol!

Evaluarea, Plata și Livrarea produselor

Modalități de livrare

Prețurile produselor afișate în cadrul acestui site includ T.V.A., nedeductibil, conform legislației în vigoare.

Pentru comunicarea corectă a facturii aferente comenzii, cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi existente în cont.

Prin trimiterea unei comenzi, cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic, prin adăugarea acestora în contul său sau prin intermediul e-mailului, la adresa de e-mail menționată în contul său. În cazul în care factura aferentă unei comenzi este indisponibilă după mai mult de 48 (patruzeci și opt) de ore în cont, te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: cluj@usedproducts.ro.

LIVRAREA PRODUSELOR

Modificarea comenzii

În cazul renunțării la comandă sau a înlocuirii produsului comandat cu un altul, se poate contacta magazinul Used Products care a expediat comanda respectivă, prin apel telefonic / WhatsApp la nr. 0748 87 33 77, pentru anularea comenzii sau modificarea acesteia.

Livrarea comenzii

Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, numai după confirmarea ei de către USED PRODUCTS FRANCHISE SRL.

Termenul general de livrare al produselor este de aproximativ 24 - 48 ore din momentul recepționării comenzii, prin curier, în zilele lucrătoare, prin rețeaua de distribuție GLS. În zilele de Sâmbătă și Duminică se preiau în continuare comenzi, însă livrările se vor efectua începând cu prima zi lucrătoare.

Timpul de livrare se poate prelungi, după informarea și acordul clientului, în anumite cazuri, în funcție de disponibilitatea produselor.

În cazul unor erori tehnice de prezentare eronată a prețului de retail, ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă plasată, după informarea în prealabil a clientului.

Livrarea și plata produselor evaluate online (secțiunea "Vinde")

În cadrul secțiunii din website intitulată "VINDE", ofertele de preț afișate sau comunicate telefonic/ prin e-Mail se consideră estimative, sunt bazate pe criteriile estetice oferite de către client, nu aduc obligații contractuale și vor fi (re)analizate și confirmate doar la momentul vizitei clientului în magazin sau în momentul recepționării produsului prin curier.

Costul de transport Tur - Retur este suportat de către client, dacă nu s-a convenit în prealabil altfel.

Pentru comenzile care conțin produse de dimensiuni mari (de ex. Televizoare, Instrumente muzicale, Calculatoare, Scule/Unelte etc.), costul de transport se va putea calcula doar la momentul primirii pachetului prin curier, se va informa clientul, și se va reține din oferta de achiziție prezentată anterior expedierii pachetului.

În situațiile în care după recepționarea produsului evaluat prin site, se constată că acesta este complet funcțional și se încadrează în criteriile de evaluare primite anterior de la Clientul/ Vânzător, oferta de Achiziție prezentată telefonic/ prin e-Mail se confirmă automat și se vor expedia Clientului documentele legale de Achiziție în vederea acceptării și semnării acestora. Procedura de expediere a documentelor se face electronic, pe adresa de e-Mail comunicată anterior de Client, iar semnarea documentelor este electronică, prin desenare pe display-ul dispozitivului de primire (Smartphone, Tableta, Laptop, etc.).

După primirea de la Client a documentelor semnate, prețul convenit va fi achitat într-un termen maxim de până la 2 zile lucrătoare, în contul IBAN indicat de către Clientul - Vânzător.

În situațiile în care după recepționarea produsului evaluat prin site, se constată că acesta este (parțial) defect, incomplet, sau prezintă urme pronunțate de șocuri mecanice (îndoituri, fisuri, crăpături) și nu va putea fi comercializat mai departe, se va informa clientul Vânzător despre acest aspect și produsul se va returna către acesta, costurile de transport Tur - Retur aparținând clientului.
Dacă acesta nu este de acord, produsul se va reține în posesia USED PRODUCTS FRANCHISE SRL până la stingerea cheltuielilor suportate de aceasta cu transportul produsului respectiv, dar nu mai mult de 30 de Zile calendaristice. După această perioadă, dacă expeditorul/ clientul nu și-a îndeplinit obligațiile de plată către USED PRODUCTS FRANCHISE SRL, produsul va intra în proprietatea acesteia și va putea fi predat ca deșeu DEEE.

În situațiile în care după recepționarea produsului evaluat prin site, se constată că acesta se încadrează la altă condiție estetică, sau nu prezintă toate criteriile/ atributele prezentate anterior de către client, oferta de achiziție se va ajusta în consecință. Clientul Vânzător va fi informat telefonic/ e-Mail despre acest aspect și va decide dacă acceptă noua ofertă. Dacă acesta nu este de acord, produsul va fi returnat Clientului, cheltuielile de transport Tur-Retur aparținând acestuia. Dacă Clientul nu este de acord cu suportarea costurilor de transport Tur-Retur, produsul se va reține în posesia USED PRODUCTS FRANCHISE SRL până la stingerea cheltuielilor suportate de aceasta cu transportul produsului respectiv, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice. După această perioadă, dacă expeditorul/ clientul nu și-a îndeplinit obligațiile de plată către USED PRODUCTS FRANCHISE SRL, produsul va intra în proprietatea acesteia și va putea fi repus în circuitul Comercial.

Whatsapp
Bună, ai nevoie de ajutor?
Cluj
Cluj
Timișoara
Timișoara
Sibiu
Sibiu
Oradea
Oradea
Arad
Arad
Franciza & B2B
B2B