You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Header Contact
Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

Vinzi, cumperi faci schimburi

Vinzi, cumperi,

faci schimburi

Servicii

Vrei să cumperi?

Vrei să cumperi un produs, iar prețurile de pe piață ți se par prea mari? Sau chiar mai mult, ai vazut un produs in magazinul nostru, si crezi ca are un pret prea mare ? Nici o problema, contacteaza-ne, propune tu un alt pret de vanzare, si iti vom raspunde cu placere.

URMEAZĂ
PAȘII

URMEAZĂ
PAȘII

Vrei să vinzi sau să faci schimb?

Daca intentionezi sa vinzi / schimbi un produs, sa stii ca pentru a putea face o evaluare si apoi o oferta de achizitie este necesar sa il analizam personal, intrucat tinem cont de criterii care vor putea fi stabilite doar la momentul vizitei tale in magazin. Astfel, daca apreciezi ca produsul tau este complet functional, si nu prezinta urme de socuri mecanice, te invitam cu acesta in magazin, unde dupa o evaluare gratuita pe care o vom face impreuna, vei putea alege cea mai convenabila varianta pentru tine, toata procedura fiind gratuita, si nu va dura mai mult de 7 minute.

Contactează-ne!

URMEAZĂ
PAȘII

URMEAZĂ
PAȘII

Ai nevoie de un sfat?

Dacă ai un produs mai special pe care încerci să-l lansezi online și ai nevoie de consultanță, vino în magazinele noastre. Contactează-ne și hai să discutăm, deținem o rețea de peste 50 de magazine în Europa. Îți putem oferi know-how și expertiză și iti vom prezenta cu placere toate optiunile disponibile.

URMEAZĂ
PAȘII

URMEAZĂ
PAȘII