Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

USEDPRODUCTS

Vinde Fa schimb Header
  • Coșul este gol!

Garantia Produselor

Toate produsele comercializate de catre MEGA STORE PRODUCTS beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele pot fi pre-utilizate (cu urme estetice de folosinta), provin din surse autorizate legal, nu sunt contrafacute, si pot fi private de ambalajul sau accesoriile originale. Daca nu este prevazut altfel, toate produsele comercializate vin insotite de GARANTIE 12 LUNI, valabila de la data achizitiei din magazin, sau de la data preluarii pachetului de la curier.

Garantia este acordata in vederea repararii sau inlocuirii produsului fara alte costuri suportate de catre client, iar restituirea sumei catre client va avea loc doar daca produsul nu mai poate fi reparat sau inlocuit. In conformitate cu Leg. 449/2003, precum si cu OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, prezentele conditii de garantie se aplica doar consumatorilor persoane fizice, care cumpara sau utilizeaza produsele in afara activitatii lor profesionale. Perioada necesara reparatiei prelungeste perioada de garantie ramasa.

In cazul produselor electronice, uneori, pot aparea defectiuni ascunse ce nu au putut fi depistate in cadrul testelor la care au fost supuse. De asemenea, cumparatorul confirma ca in cazul aparitiei unei defectiuni, nu va putea beneficia de restituirea pretului achitat, daca de la momentul achizitiei produsului a mai adaugat urme suplimentare de uzura.

Garantia nu acopera consumabilele.

Conditiile de garantie sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, iar drepturile consumatorului reglementate prin lege nu sunt afectate in nici un fel de prezentele dispozitii. La solicitarea garantiei este necesară prezentarea produsului defect cu sigiliul care contine elementele de identificare intact (seria produsului), împreuna cu accesoriile aferente si Certificatul  de Garantie. În cazul în care produsele ajung neînsotite de documente, acestea vor fi returnate solicitantului / expeditorului fără a i se solutiona reclamatia.


Garantia produselor nu acopera urmatoarele situatii:

a) Deteriorari termice, mecanice si plastice ale produsului datorate accidentelor, vibratiilor, socurilor mecanice, intemperiilor, neglijentei in utilizare sau a altor factori, independent de Producator / Vanzator.

b) Utilizarea produselor in conditii neadecvate (ex. Tensiune de alimentare necorespunzatoare, impamantare inexistenta sau gresita, conectare la PC fara impamantare, actiuni ale substantelor chimice, noxe, fum, praf sau contact cu lichide, etc.)

c) Utilizarea produselor in aplicatii ce necesita performante si calitati, altele decat cele oferite de clasa si scopul pentru care acestea sunt destinate sau in afara specificatiilor sale tehnice;

d) Nerespectarea instructiunilor de utilizare sau instalare prevazute in manualul produsului;

Whatsapp
Bună, ai nevoie de ajutor?
Cluj
Cluj
Timișoara
Timișoara
București
București
Franciza & B2B
B2B