Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

USEDPRODUCTS

Vinde Fa schimb Header
  • Coșul este gol!

Cum pregătesc un articol înainte de vânzare

Ne bucură faptul că ai ales să fii parte din circuitul sustenabil al unui articol electronic, oferindu-i o nouă șansă.

Dacă ai ajuns aici, probabil că ai luat decizia vânzării produsului tău și dorești să primești o ofertă pentru el. Iată câteva indicații cu privire la pregătirea articolului, fie că vii cu el într-unul dintre magazinele Used Products din țară sau că îl vinzi online, pe platforma noastră.

Pașii recomandați pentru pregătirea articolului înainte de vânzare

1. Verifică atent că produsul pe care dorești să îl vinzi nu prezintă urme de șocuri mecanice sau defecțiuni majore.

Fisurile, lipsa de componente sau alte defecțiuni majore vor duce la respingerea produsului. Dacă defecțiunile sunt minore și pot fi remediate, produsul poate fi acceptat, dar oferta va fi influențată de acestea.

2. Resetează produsul la setările din fabrică.

În cazul unui telefon sau laptop pe care nu dorești să-l aduci la setările din fabrică înainte de a primi o ofertă, este foarte important să ștergi orice fel de conținut cu caracter personal:

  • Fotografii;
  • Conturi asociate cu dispozitivul;
  • Conturi de plăți și carduri;
  • Parole;
  • Contacte;
  • Tot ce poate fi conținut confidențial.

3. Asigură-te că ai eliminat cardurile de memorie/ SIM din device-urile electronice (în cazul telefoanelor, camerelor foto-video etc.).

Nu uita să elimini orice card de memorie din device-urile tale înainte de a le aduce la noi. De asemenea, dacă articolele dispun de huse sau accesorii adiacente de protecție, nu uita să le verifici și pe acestea.

Echipa Used Products nu se face responsabilă pentru pierdea/ defectarea datelor și conținuturilor confidențiale ale clienților. Responsabilitatea pentru pierderile nedorite de date îi revine clientului. Specialiștii Used Products se vor asigura, însă, înainte de primirea oricărui articol, că acestea sunt conforme cu condițiile menționate pentru a intra în testare.

4. Încarcă device-ul electronic înainte de a-l trimite/ aduce spre ofertare.

Încercăm să optimizăm procedura de verificare a fiecărui articol electronic sau electrocasnic de mici dimensiuni. De regulă, aceasta poate dura între 5 și 30 de minute*. Prin urmare, e necesar ca produsele să vină încărcate.

*Anumite dispozitive electronice vor necesita o testare mai amănunțită, drept urmare, intervalul de timp poate crește.

5. Verifică de ce accesorii de protecție dispune device-ul tău și elimină-le pe cele pe care dorești să le păstrezi.

Fie că vorbim despre folii de protecție, huse sau alte tipuri de accesorii de protecție pentru telefoane, tablete sau alte categorii de produse care pot beneficia de astfel de protecții, trebuie să știi că acestea nu vor intra în oferta finală.

Dacă dorești să le predai, odată cu telefonul, fiind în stare bună, acestea vor constitui un bonus pentru următorul cumpărător.Whatsapp
Bună, ai nevoie de ajutor?
Cluj
Cluj
Timișoara
Timișoara
Sibiu
Sibiu
Oradea
Oradea
Arad
Arad
Franciza & B2B
B2B