Franciza Header
 • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

USEDPRODUCTS

Vinde Fa schimb Header
 • Coșul este gol!

Metode de Plată

Used Products vă pune la dispoziție următoarele modalități de plată:

Metode de plată pentru achizițiile online:

 • Ramburs, numerar, la curier GLS;
 • Ramburs, cu card, la Locker EasyBox;
 • Card bancar, prin mobilPay;
 • Ordin de plată;
 • Plata online, în rate, prin cardurile Star Forte Banca Transilvania, Alpha Bank, BRD AllInclusive, Card Avantaj, Garanti Bonus și TBI Bank.

Metode de plată în magazine:

 • Numerar;
 • Card bancar;
 • Plata în rate (3 rate egale), prin cardul Star Forte de la Banca Transilvania.

Costuri Metode de Livrare:

 • Prin Curier GLS, 19 Lei cost de transport.
 • Ridicare personală din Locker SameDay, 14 Lei cost transport.
 • Ridicare din magazin, Gratuit, doar la plata online cu cardul.

Plata ramburs la livrare

Este posibilă plata în numerar la livrarea produselor numai în cazul coletelor cu greutate reală sau volumetrică mai mică de 20 kg. Pentru transportul produselor cu greutatea reală (sau volumetrică) mai mare de 20 kg, este necesară plata în avans prin OP/ transfer bancar/ card online a costului de transport sau plata integrală a produsului.

Plata ramburs cu cardul la Locker EasyBox

La optarea livrării produselor prin Lockerul EasyBox este posibilă plata cu cardul în momentul ridicării coletului.

Plata online cu cardul

La optarea plății online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul NETOPIA mobilPay, iar USED PRODUCTS FRANCHISE SRL nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la detaliile de plată.

Plata prin Ordin de Plată/ Transfer bancar în avans

Plata prin OP este posibilă doar după ce ne solicitați această variantă, telefonic/ e-Mail, iar produsele se vor expedia numai după recepționarea plății.

Plata în rate

Plata în rate este disponibilă atât pentru comenzile online, cât și în magazinul fizic.

Puteți dispune de 1-6 rate, fără dobândă, în funcție de condițiile cardului băncii emitente, acceptate de USED PRODUCTS FRANCHISE SRL: TBI Bank, Star Forte Banca Transilvania, Alpha Bank, BRD AllInclusive, Card Avantaj, Garanti Bonus.

La finalizarea comenzii, după introducerea datelor cardului dvs., procesatorul de plăți va recunoaște automat banca emitentă a cardului, afișând opțiunea "Plătește în rate". Pentru suport tehnic și informații suplimentare, ne puteți contacta aici sau prin e-Mail.

În magazine fizice se poate efectua plata în rate, fără dobândă, prin cardul Star Forte de la Banca Transilvania, cu un termen maxim de 3 luni.

Informații despre facturare

Prețurile produselor afișate în cadrul acestui site includ T.V.A., nedeductibil, conform legislației în vigoare.

Pentru comunicarea corectă a facturii aferente comenzii, cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi existente în cont.

Prin trimiterea unei comenzi, cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic, prin adăugarea acestora în contul său sau prin intermediul e-mailului, la adresa de e-mail menționată în contul său. În cazul în care factura aferentă unei comenzi este indisponibilă după mai mult de 48 (patruzeci și opt) de ore în cont, te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: cluj@usedproducts.ro.Whatsapp
Bună, ai nevoie de ajutor?
Cluj
Cluj
Timișoara
Timișoara
Sibiu
Sibiu
Oradea
Oradea
Arad
Arad
Franciza & B2B
B2B