Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

USEDPRODUCTS

Vinde Fa schimb Header
  • Coșul este gol!

Termeni, Condiții și Retur

 

  1. TERMENI ȘI CONDIȚII

Folosirea site-ului https://usedproducts.ro presupune acceptarea prezentelor Termeni și Condiții de către utilizator.

  1. COMPANIA

MEGA STORE PRODUCTS SRL, este o societate cu răspundere limitată, constituită și funcționând în conformitate cu legile din România, cu sediul în Cluj Napoca, str.Lunetei, nr.5A, județ Cluj, având Codul unic de înregistrare nr. 38828176 şi Număr de ordine în Registrul Comerţului J12/423/2018.

  1. INFORMAȚII GENERALE

Imaginile publicate pe site au caracter informativ, uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tău. Clienții https://usedproducts.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate produce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul https://usedproducts.ro, vor fi insoțite în momentul livrării de factură fiscală sau de bon fiscal.

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra altor drepturi de autor, sau am incalcat drepturi la o anumita marca, produsele achizitionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la o alta marca, va rugam sa ne comunicati acest aspect pe adresa de e-mail: cluj@usedproducts.ro , si vom raspunde sesizarii in cel mai scurt timp posibil.

Fotografiile produselor au doar caracter informativ, acestea pot contine si accesorii care nu sunt incluse in pachetul comandat, pentru a primi actualizari despre stocul in timp real va recomandam sa ne contactati.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest aspect inainte de livrarea comenzii.

Produsele achizitionate on-line (cu livrare prin curier*) beneficiaza de un termen de Retur de 30 zile (exceptand Jocuri, Accesorii, si produsele cu continut digital) indiferent de motiv. Pentru a returna un produs este necesar sa ne contactati in prealabil telefonic, e-Mail, sau WhatsApp. In cazul returnarii unui produs, costurile de transport tur-retur vor ramane in sarcina cumparatorului.

  1. PROPRIETATEA - DREPTURI DE AUTOR

Utilizarea site-ului https://usedproducts.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și MEGA STORE PRODUCTS S.R.L., de aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul