You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Header Contact
Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

Vinzi, cumperi faci schimburi

Vinzi, cumperi,

faci schimburi

Franciză

Opportunity

Start your
own shop NOW

Used Products este un lanț european de francize, care a adus și în România conceptul de Vânzare – Cumpărare – Schimb de produse, direct de la clienții care vizitează magazinele.

Fie că vrei să le vinzi sau să le dai în schimb, printre produsele pe care le poți aduce în magazinele noastre se numără: telefoane mobile, tablete, laptopuri, monitoare, aparate foto-video, echipamente audio, instrumente muzicale, jocuri și console, electrocasnice mici, unelte și bricolaj, televizoare, echipamente, ceasuri sau biciclete.

Testăm produsele înainte de achiziție, pentru ca ulterior să le comercializăm cu garanție. Astfel, oferim clienților noștri încrederea că sunt complet funcționale.

Există oportunități pentru partenerii francizați în aproape toate orașele din țară. În cei peste 20 de ani de experiență, rețeaua Used Products a depășit numărul de 50 magazine în Europa.

Știai că un magazin Used Products
poate fi deschis în aproape orice oraș
din țară
?

Conceptul de business:

A venit timpul să-ți faci upgrade la telefon? Ai un laptop pe care nu-l mai folosești și ești dispus/ă să-l dai la schimb pe o chitară? De ziua ta n-ai primit ce ai visat? Vino cu produsul într-unul dintre magazinele noastre să-ți arătăm  cu ce îl poți înlocui.

Întrucât dorim să ne diferențiem complet de zona „gri” a conceptului de amanet,
noi nu oferim aceasta opțiune clienților
si NU COMERCIALIZĂM bijuterii, mobilă sau articole vestimentare.

Un magazin USED PRODUCTS trebuie să surprindă vizitatorii prin amenajare, organizare și ambianța pe care o oferă, manualul de identitate al brandului contribuind cu succes la atingerea acestui scop.

O întrebare pe care o primim des în magazinele noastre este „Acest produs este nou?”
Și asta pentru că niciun produs nu este expus în magazin până nu a fost pregătit complet pentru vânzare.

Vrei sa vezi cum arată primul magazin Used Products din România? Dă play clipului alăturat și dacă te-am convins, fă-ne o vizită pe strada Aurel Vlaicu, la nr. 4, din Cluj-Napoca. Te așteptăm!

Training

Înainte să-ți deschizi primul magazin Used Products, îți vom face un training intensiv. Aici, vei învăța să stabilești valorile de achiziție și retail ale unui produs, gradul comercial de vandabilitate, dar și cum se derulează procesul de achiziție

cum se pregătește un produs pentru vânzare și vei învăța și detalii despre prezentarea optimă a unui produs în vitrină / on-line etc. După deschiderea magazinului, un manager regional va fi prezent timp de o săptămână împreună cu tine în magazin, pentru a te asigura de un start perfect.

De ce să alegi franciza
Used Products:

Brand recunoscut la nivel european

cu peste 20 de ani de experiență

Exclusivitate
pe oraș /regiune

Experiența nu este necesară

deoarece se oferă training inițial și transfer de know-how

Concept de business intrat pe o nișă de piață extrem de profitabilă în România

Suport pre / post deschidere franciză

Identificarea spațiului necesar, amenajare, marketing local

(presă / outdoor / on-line)

Acces la stocurile generale ale francizei

Condiții contractuale negociabile, adaptate fiecărei franciză

24/7 HelpDesk,

vei avea un manager regional dedicat, pregătit întotdeauna să răspundă solicitărilor tale.

Toate produsele beneficiază întotdeauna de Garanție, astfel încât este o metodă de cumpărare sigură pentru clienți. Toate detaliile sunt prezentate în urmatorul material video, pentru orice suport suplimentar îți rămânem la dispoziție cu plăcere.

Încă nu ești hotărât?
Cea mai bună parte de abia acum urmează!

Ești obișnuit să primești garanție 2 ani la
orice produs nou cumpărat, nu-i așa? Excelent!

Noi suntem atât de convinși că vei fi mulțumit
de noua afacere, încât îți oferim o Garanție specială de 100%.

Sub rezerva unor condiții, dacă franciza USED PRODUCTS nu se ridică la așteptările tale, îți răscumpărăm noi întreaga investiție și preluăm tot managementul operațional. Astfel nu vei mai avea nicio grijă. Smart, or what? ☺

Așadar, vrei să devii un francizat Used Products? Primești un concept de afaceri eficient și sigur. Provenind din Țările de Jos (Olanda), formula noastră de business a fost evaluată și aprobată de NEDERLANDSE FRANCHISE VERENIGING.

Investiție necesară

Costurile de început pot varia în funcție de mulți factori, orașul dorit, suprafața magazinului, volumul stocului, nivelul de amenajare a spatiului existent, exclusivitatea pe oras / cartier,etc. și pot începe de la 40-50.000 Euro, din care peste 70% va fi redirecționat către amenajarea magazinului și stocul inițial.


Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a deveni francizat?

Să fi vizitat cel puțin o dată un magazin UP, din oricare țară;

Să îți pese de clienți – daca prima idee avută când ai intrat pe această pagină a fost „cum să faci profit”, ne pare rău, însă nu avem aceeași viziune. ☹

Să îți pese de colegii de muncă – Da, colegi, căci nu vei avea „angajați”, ci parteneri de echipă. Doar împreună veți putea obține succesul celorlalți francizați deja existenți. ;)

Să te implici în management – nu căutăm simpli investitori. Un magazin UP poate fi acceptat în rețea doar dacă ești implicat personal în managementul operațional (cel puțin în primul an de activitate).

Să ai spirit antreprenorial – Vei avea în permanență suportul unui consultant dedicat magazinului tău, dar ne așteptăm să poți lua și singur deciziile corecte.

Te încadrezi în profilul viitorului nostru partener de business? Dacă ți-am stârnit interesul, și ești dispus la o discuție amănunțită, te rugăm să completezi următorul profil investițional.

Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail franciza@usedproducts.ro
Să auzim de bine !

*

Nume:

*

Prenume:

*

Adresa:

*

Telefon:

*

E-mail:

*

Varsta:

*

Stare civila:

*

Studii:

*

Angajat / antreprenor / liber profesionist:

*

Domeniul de activitate actual:

*

Istoric profesional (perioada, pozitie, domeniu):

*

1. De ce USED PRODUCTS ?

*

2. Care dintre abilitatile tale consideri ca te recomanda sau iti vor fi utile in operarea francizei USED PRODUCTS ?

*

3. Care este nivelul maxim al resurselor financiare si echivalent pe care le poti investi in operarea francizei USED PRODUCTS ?

*

4. Care este termenul dorit pentru demararea afacerii in sistem de franciza? (te rugam sa mentionezi termenul: 1 luna, 3 luni, 6 luni, 1 an):

*

5. Care sunt asteptarile tale cu privire la veniturile lunare obtinute din operarea afacerii? (te rugam sa ne precizezi la ce nivel al castigurilor lunare te-ai simti comfortabil?):

*

6. Care este timpul dorit pentru recuperarea investitiei de start-up? (te rugam sa ne precizezi unitatea de timp):

*

7. Cat timp veti aloca noii afaceri, si in ce calitate? (te rugam sa mentionezi: 25%, 50%, 75%, full time / investitor, manager de magazin):

*

8. Care este orasul in care intentionezi sa deschizi un magazin USED PRODUCTS, si cum apreciezi potentialul de dezvoltare a francizei in zona/orasul tau de interes? (te rugam sa ne indici: concurenti, produse si servicii furnizate, preturi practicate si orice alte informatii consideri a fi relevante pentru analiza.):

*

9. Dispui de un spatiu pentru operarea afacerii? (daca ai in vedere un spatiu si/sau o zona comerciala, te rugam sa ne furnizezi detalii):