You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Franciza Header
  • Coșul este gol!

USEDPRODUCTS

Vinzi, cumperi faci schimburi

Vinzi, cumperi,

faci schimburi

Protectia datelor cu caracter personal

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de MEGA STORE PRODUCTS exclusiv in scopul declarat al site-ului, si numai pentru comenzi, promotii, livrari, buletinele informative periodice ( „Newsletter”, si doar daca ati solicitat acest lucru in mod direct).

Cand interactionezi in orice fel cu noi este posibil sa ne dai sau sa primim din alte surse informatii incluzand:

  • Numele si prenumele
  • Adresa de e-mail
  • Profilul retelei de socializare
  • Interesele si preferintele
  • Adresa unde locuiesti
  • Informatii despre produsele si serviciile achizitionate

Este posibil sa colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, incluzand:

  • Adresa IP
  • Navigatorul de internet
  • Anunturile pe care ai dat click
  • Locatia
  • Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru

Refuzul de a furniza datele cu caracter personal necesare si solicitate de catre societate, determina imposibilitatea stabilirii raporturilor juridice specifice si nu ne este imputabil.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre MEGA STORE PRODUCTS cu o cerere scrisa, datata si semnata. MEGA STORE PRODUCTS se obliga sa nu faca public sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

Prin navigarea pe acest website, va declarati pe deplin acord cu cele mentionate anterior.

Mi s-a adus la cunostinta ca refuzul meu de a furniza datele cu caracter personal necesare si solicitate de catre societate, determina imposibilitatea stabilirii raporturilor juridice specifice si nu este imputabil celor care le-au solicitat.

Daca datele cu caracter personal furnizate sunt incorecte sau vor suferi modificari, ma oblig sa informez in scris MEGA STORE PRODUCTS, in termen de 5 zile de la modificarea acestora.

Aveti posibilitatea de a vă înregistra pe site-ul www.usedproducts.ro si prin contul dvs. Facebook sau Google. Dacă optați pentru una dintre aceste variante, veți fi direcționați către o pagină administrată de Facebook Inc / Google LLC, unde aceștia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs. către terti. Puteți consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri:
https://www.facebook.com/about/privacy/
https://policies.google.com/privacy

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii Generale de cookie-uri.

Pentru orice sesizare cu privire la protectia datelor dvs. va stam la dispozitie cu placere, si aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania, Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro